De kapper

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 14:42

Gisteren besloten om mijn haar kort te laten knippen. Vandaag dus naar de kapper geweest. Eerst vanochtend in de regen maar het was zo druk dat ik nog net een afspraak kon maken voor vanmiddag. Ik heb de afspraak gelijk gemaakt want anders zou ik niet meer durven. Maar ik ben geweest en heb al mijn haar eraf laten knippen. Ik was al die klitten in mijn haar zo zat dat ik het gelijk maar echt kort heb gedaan. En ach als mensen het niet leuk vinden, het groeit vanzelf wel weer aan. 

Dit is gewoon een heel stuk makkelijker en geen irritante taferelen meer wanneer ik mijn haar gewassen heb. Borstelen was dan echt een hele opgave voor mij. Ook wanneer ik 's ochtend opsta altijd maar afwachten hoe mijn haar zich gedraagt. Vaak eindigend met een klem in mijn haar. Nu zal ik wel even moeten wennen maar het voelt nu al fijner. 

Ik voel mij iedere dag mentaal sterker worden maar helaas lichamelijk steeds zwakker. Ik blijf vechten en de dingen te doen die ik echt wil. De kapper en dan zonder probleem kunnen afrekenen voelde zo goed vandaag. Heerlijk weer een soort van een nieuwe start. Mijn wilde haren ben ik kwijt dus nu ook mijn lange haren. Tijd om serieus genomen te worden in deze wereld. 

Vandaag had ik eigenlijk andere plannen maar door de regen en wind vanochtend heb ik mijn planning moeten wijzigen. Graag had ik nog even bij de Jessehof langs gegaan en ook mijn moeder had ik willen bezoeken. Natuurlijk zou ik dat ook in de middag hebben kunnen doen. Ware het niet dat ik nu alweer uitgeput op mijn bed lig. Mijn moeder heb ik daarom maar opgebeld en de mensen van de Jessehof zullen wel begrijpen waarom ik niet geweest ben. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb