Doel van de site

Het doel van mijn site is mensen bewust maken van de gevolgen van hiv en drugs. Meer dan de helft van mijn leven ben ik al ziek  Ik zou niet meer weten hoe het is om mij goed te voelen. Toch ben ik er nog en zal ik blijven vechten. Mijn eerste internist die mijn leven heeft gered, heeft mij ooit gezegd dat ik niet zou sterven aan aids. Ik hoop echt dat hij gelijk krijgt want ik heb een paar keer aids gehad en dat is geen pretje  Dit is ook een grote reden dat ik mijn boek geschreven heb. Tegenwoordig denken mensen dat het niet zo erg is om hiv te hebben  Nou ik kan je vertellen het is geen pretje  Je wordt overal gediscrimineerd als je zegt dat je hiv+ bent. Na zo lang ziek te zijn geweest begrijp ik niet dat de meeste mensen er zo luchtig over praten. Ach er zijn toch pilletjes voor  Ja dat klopt inderdaad maar weten de mensen wel hoe moeilijk het is om zo'n grote pil in te nemen  En dan maar hopen dat je niet resistent wordt. Ik heb al zoveel medicijnen gebruikt tegen de hiv. Steeds werd ik weer resistent en moest weer een nieuwe combinatie pillen slikken. Steeds weer wennen aan de nieuwe medicatie en de bijbehorende bijwerkingen. Nee het is niet fijn om hiv+ te zijn.

Daarnaast ben ik door de drugsverslaving hartpatiënt geworden en een poosje dakloos gewees 

 


Mijn leven heeft vele ups en downs gekend. Ik heb de mavo doorlopen  Vervolgens heb ik een meao opleiding voltooid waarna ik flink ging verdienen  Toch gaf geld mij geen voldoening  Ik wilde niet meer op kantoor werken en besloot een verpleegkundige opleiding te volgen. Ik spaarde en van mijn gespaarde geld reisde ik de wereld over. Tot ik een relatie kreeg en ik besloot om de bejaarden zorg in te gaan  Dat werk werd mijn lust en leven  Tot mijn toenmalige partner besloot een boxer aan te schaffen. De tijd met mijn boxers is de mooiste tijd van mijn leven geweest  

Helaas werd ik ziek en vanaf dat moment is alles fout gegaan..

Hier zal ik iedereen op de hoogte houden van mijn boek en hoe mijn leven verder verloopt  Ik heb namelijk een blog aan deze site toegevoegd  In mijn blog vertel ik wat er allemaal in mijn leven gebeurd sinds ik een boek geschreven heb. 

Met mijn boek hoop ik taboes en stereotypes te doorbreken. Niet iedere hiv patiënt is hetzelfde. Ook onder de minderbedeelden zitten goede mensen  Zelfs onder de junkies kunnen goede zitten  Ik ben van mening dat iedereen een kans op een menswaardig leven heeft. Zelf heb ik ook uit een diepe put moeten kruipen. Iedere keer een klein stukje vooruit. 

Ik wil mensen motiveren om nooit op te geven hoe erg de situatie ook is.