Voorstellen

Mijn boek keer op keer is een boek over mijn leven. De strijd die ik heb moeten voeren tegen een harddrugsverslaving, loverboys, de ziekte HIV, hartfalen, hersenletsel en dakloosheid.

Vanaf morgen 1 december 2018 op wereld aidsdag start ik met dit blog. Ik heb mijn boek geschreven om mensen te waarschuwen voor de gevolgen van hiv en de gevolgen van mijn drugsverslaving.

Mijn boek kwam tot stand na mijn laatste hartinfarct welke ik heel bewust heb doorgemaakt  Een paar dagen na mijn hartcatheterisatie heb ik de hele nacht gepraat over alles dat ik in mijn leven heb meegemaakt  De nachtzuster stelde voor om er een boek over te schrijven  Ze dacht dat ik misschien wel andere mensen over drempels heen kon helpen  De drempel om over hiv te praten of over drugsverslaving  Ik ben nu 8 jaar clean maar merk nog dagelijks de gevolgen van mijn gebruik  Ik wil met dit blog mensen op de hoogte houden van mijn dagelijkse leven na het uitkomen van mijn boek

Mijn naam is Barbara Wareman en ik ben geboren in 1970. Met mijn boek hoop ik mensen te bereiken die net als ik in een wereld van ellende leven. Of het nu komt door ziekte  drugs of verkeerde vrienden, iedereen verdient een kans op een normaal leven  Ik heb gevochten voor alles wat ik nu heb en ben trots op mezelf  Het leven is hard maar kan ook mooi zijn.