Zaterdag 9 februari 

De verjaardag van mijn moeder. Ik wist niet wat ik vandaag moest doen. Mijn verjaardag heb ik een kaartje gehad. Met de kerst en oud en nieuw niks  Besloot vandaag dus toch maar even te bellen  Mijn moeder vond het leuk dat ik haar belde tot mijn grote opluchting  Ik ben weer een klein beetje op de hoogte maar meer hoeft voor mij niet meer  Dat een moeder zo slecht over haar dochter denkt begrijp ik niet en zal ik nooit begrijpen  Maar ik ben blij dat zij blij was dat ik belde.

Daarna begon stephan te praten  We hebben alles uitgepraat en ik hoop echt dat hij geholpen gaat worden  We hadden een film zitten kijken over relatie problemen  Waarschijnlijk heeft hij wat dingen herkent uit onze relatie. Ik moest ook vaak lachen tijdens de film maar stephan niet. We hebben in ieder geval weer gepraat en mijn moeder en ik ook. 

Maandag 11 februari 2019 

 

Vandaag weer een slechte dag  We hadden een afspraak bij de gemeente maar ik voelde mij te ziek om te gaan. Stephan is alleen geweest maar ik moet mijn uitkering aan laten passen. We hebben het nu wel echt zwaar. We hebben geen geld meer om boodschappen te doen. Mijn uitkering wordt pas over 2 weken gestort. Ik probeer niet teveel over mijn rekeningen te denken want daar loop ik ook al mee achter  Volgende maand weer hetzelfde probleem maar we geven niet op. Voor Caya heb ik genoeg eten in huis die merkt er niks van. Ook Marley heeft voldoende. Ik hoop dus echt dat de voedselbank deze week iets beter is dan de afgelopen weken. Ik baal alleen dat de dierenarts boos werd omdat ik niet genoeg geld had voor het bloedonderzoek van Caya. Ik doe echt mijn best om geld te sparen maar er blijft gewoon nooit iets over. Ik heb geen spaargeld ik heb helemaal niets en stephan heeft alleen schulden  niet eens een uitkering  Hoe moet ik dan 200 euro sparen voor bloedonderzoek voor mijn hondje  De dierenarts heeft geld genoeg. Ik ben al blij dat ik de medicatie van Caya nog kan betalen. Dit is dus het risico van een hondje uit het buitenland adopteren. Toch wil ik haar echt niet missen. Ze is heel anders dan ik gewent ben maar ik hou vreselijk veel van haar. Ik zal alles doen om Caya gezond en gelukkig te houden. Dat we nu even tot geen geld hebben wil niet zeggen dat het altijd zo zal blijven 

Vandaag heb ik besloten om toch door te vechten. Stephan is nu ook echt steeds werk aan het zoeken  Hij solliciteerd nu echt op ieder baantje dat hij ziet. 

Dinsdag 12 februari 2019

Straks even naar den haag om bloed te prikken. Denk dat ik deze keer mijn scootmobiel meeneem zodat ik op de terug ergens heen kan rijden zodat ik niet zo lang op de taxi hoef te wachten  Mijn nieuwe scootmobiel rijdt echt heerlijk, ben er heel erg blij mee. Eigenlijk heb ik geen zin om helemaal naar het leyenburg te moeten maar het moet nu eenmaal  Ik hoop dat ik mijn grote reus ook nog even zie. Ik neem aan dat hij nu het weer wat lekkerder weer is dat hij daar aan het werk is. Verder heb ik niet veel zin om een rondje haga te doen. Ik ga alleen bloedprikken en checken wanneer ik een afspraak heb. Ik heb vorige maand gebeld met het ziekenhuis maar kreeg alleen de afspraak met de internist te zien. Misschien dat ik daar nog even langs ga om te vertellen wanneer de hello georgeous waar ik in sta uitkomt  Ben zo benieuwd of mijn boek dan een beetje beter gaat verkopen. Het is een vrij groot blad maar is vrij specifiek gemaakt voor en door mensen die strijden tegen de ziekte hiv. Ik ben trots dat er een artikel gewijd wordt aan mijn boek. Ik hoop ook echt dat mensen mijn boek gaan lezen. Hopelijk kan er dan wat meer begrip opgebracht worden voor de mensen die moeten leven met deze ziekte  Ik merk nog steeds in mijn dagelijkse leven dat er weinig begrip is voor hiv en alles wat daar bij komt kijken  De meeste mensen die lijden aan deze ziekte durfen het niet openlijk te zeggen  Terwijl ik juist van mening ben dat je er juist over moet vertellen. Dat is de manier om de ziekte uit te roeien. Mensen met hiv zijn echt nog hetzelfde als voor de diagnose. Ze zijn alleen eerder ziek want we zijn nu eenmaal iets zwakker lichamelijk. Ik heb helaas door de hiv heel veel aandoeningen ontwikkel waardoor ik zwak ben geworden  Toch geef ik niet op maar ik verberg mezelf niet meer  Iedereen mag weten dat ik hiv heb. Ook mag iedereen weten dat ik verslaafd geweest ben. Tuurlijk het zijn fouten die ik gemaakt heb maar ik doe er alles aan om het nu goed te doen.

 

Ben naar het ziekenhuis geweest en heb mijn grote vriend weer even gezien. De tuinman van het ziekenhuis is echt een vriend geworden. Helaas voelde ik mij niet goed en was erg moe. Ik kwam er pas achter toen ik mijn avond medicatie innam zag ik dat ik in de ochtend een hart tablet vergeten was. Hij zat nog in het medicijn doosje. Dat verklaart gelijk waarom ik mij zo moe voelde. Voortaan iets beter opletten als ik net wakker ben. 

Woensdag 13 februari 2019 

Een rustig dagje. Het enige dat ik gedaan heb is een telefonisch interview gegeven over verkrachting. Het ging om in het in duidelijk over hoe de politie reageert na een verkrachting. Ik hoop dat de schrijfster er wat aan had wat ik te vertellen heb over dat onderwerp. Mijn leven zit vol met vreselijke gebeurtenissen maar het is beg met het misbruik dat ik in mijn jeugd heb ervaren. De man die de vreselijke dingen deed toen ik 3 jaar was zei dat ik een pop was en een pop kan niet praten  Op deze manier heeft deze man nog steeds invloed op mij. Het enige dat veranderd is is dat ik nu weet dat ik geen pop ben. Nu houd ik mijn mond niet meer  Ik heb helemaal geen geheimen meer maar er zijn toch nog dingen die ik niet kan zeggen  Het blijft voor mij moeilijk om een relatie te hebben en wanneer ik een relatie heb zijn er altijd zoveel problemen omdat ik beschadigd ben. De relatie die ik momenteel heb bestaat alleen doordat mijn huidige vriend begrijpt waar mijn problemen vandaan komen  Hij neemt genoegen met mij ondanks alle lichamelijke beperkingen die ik heb  Hij zegt nog nooit een vrouw als ik te hebben ontmoet. Ik ben er zelf van overtuigd dat ik een heel moeilijk persoon ben. Ik lijk heel open en praat met iedereen  Toch is hij de enige die mij echt kent. Iedereen maakt fouten zegt hij dan. Maar wat mij is overkomen vindt hij verschrikkelijk  Hij beschermd mij nu waar hij kan en wil dat ik gelukkig ben. Ik ben nu ook gelukkig maar het verleden blijf ik de rest van mijn leven meedragen  Nu probeer ik anderen te helpen maar soms is dat erg zwaar  Ik begrijp wat de problemen zijn maar vaak kan ik de pijn niet weghalen  Een verkrachting is echt een hele moeilijke daad om overheen te komen. Het is iets dat je niemand gunt. Het gaat dan niet eens over de daad maar het gevoel dat iemand je dit aandoet. Het vieze gevoel dat je hebt als het voorbij is. Je kunt douchen wat je wilt maar je blijft jezelf vies vinden  De man die mij misbruikte leeft nu niet meer. Hij heeft heel wat kinderen beschadigd en is daar nooit voor gestraft. De slachtoffers die worden de rest van hun leven gestraft. 

Donderdag 14 februari 2019

Vandaag gesprek gehad met delft ondersteund. Nou daar hebben we dus niks aan  Ik heb nu besloten om te stoppen met vechten om te leven  Voor mij hoeft het allemaal niet meer. Ik moet als ik samenwoont de schulden van stephan ook gaan betalen  Waarom zou ik dan nog willen leven. Alles hebben ze al van mij afgepakt. Ik zal altijd de junk met hiv blijven ongeacht wie ik daarvoor was. Ik weet niet eens hoe hoog de schulden van Stephen zijn. En met mijn halve uitkering gaan we het nooit redden. Ik ben ook heel erg moe van het vechten en zoeken naar mensen die mij kunnen helpen. Ik ben gewoon niet te helpen lijkt het. Ik wil nu ook echt niet meer leven. Dank aan het uwv voor het kapot maken van mijn leven. Het enige dat ik nu nog wil is dat alles dat ik bezit niet naar mijn familie gaat. Ik moet ergens zien te regelen dat stephan alles krijgt wat ik bezit. Ik weet dat hij alles zal verkopen maar dat is goed  Zolang mijn familie maar niks krijgt. Ik hoop dat het mij lukt om zoiets voor mijn overlijden te kunnen regelen. Mijn familie mag denken wat ze willen het maakt mij niet meer uit. Dit was mijn leven en ik beslis zelf wanneer het genoeg geweest is en dat is nu. Ik ben zo moe en ik heb er gewoon genoeg van. Ik hoop dat mijn boek mensen na laat denken dat iedereen een kans verdient  Ik heb de kans nooit echt gekregen  moest alles zelf uitzoeken.  De eerste 20 jaar van mijn leven waren goed. Toen kwam er een hele mooie periode aan. Ik verdiende bakken met geld  reisde de wereld over. Tot ik ziek werd. Ik had eigenlijk op mijn 34ste een leuk leven. Daarna is alles mis gegaan. Nu ben ik 48 nog steeds ziek maar krijg totaal geen hulp. Mijn uitkering is gehalveerd en nu krijg ik dus de schulden van mijn vriend erbij. Ik heb mijn best gedaan om mijn fouten recht te zetten  Voor mijn gevoel heb ik bewezen dat ik mijn best heb gedaan. Ik heb een vol leven geleid met heel veel ellende. Nu is het tijd om plaats te maken voor de jongere generatie. Ik heb nu nog een overlijdensverzekering dus ik heb nu de kans om er een eind aan te maken. Mijn leven is voorbij  Wat ik ook doe mijn rekeningnummer kan ik niet betalen  Nu hebben we geen stuiver meer en volgende maand zal ik nog eerder zonder zitten want ik loop achter met mijn rekeningen. Dat zal vanaf nu vaste prik worden  Deze week en volgende week nog door zien te komen zonder geld. Lijkt onmogelijk maar ik stop gewoon een paar dagen met eten en drinken  Wie weet misschien krijg ik dan toch het fatale infarct en hoef ik zelf geen aktie te ondernemen  Dat zou het beste zijn voor iedereen  Mijn familie hoeft zich niet meer te schamen en ik heb geen pijn meer. 

Ik ben gewoon zo moe na 20 jaar vechten het is tijd om te handdoek in de ring te gooien. Het spijt mij voor de mensen die wel van mij houden maar ik bepaal of ik verder wil of niet  

Ik hoop dat mensen respect hebben voor mijn keuze maar ook dat betwijfel ik. Mijn vriend stephan begrijpt mij niet en is heel erg boos nu. Maalt ook niet meer uit wat ik ook doe het komt niet meer goed 

Maak jouw eigen website met JouwWeb