Donderdag 3 januari 2019

 

Vanochtend nadat stephan naar zijn werk was begon de pijn op mijn borst weer  Ik heb vandaag dus ook helemaal niks gedaan  gelukkig kwam stephan weer rond half 1 thuis  Hij vond het helemaal niet erg dat ik niks gedaan heb. Morgen mag ik van hem niks doen  Hij vindt het belangrijker dat ik mij goed voel. Nog 1 dagje werken en dan is het weer weekend voor meneer  Zaterdag gaan we op visite bij een vriendin van mij. Ik wil dan even goed naar haar scootmobiel kijken want maandag komen ze langs voor een andere sc  Die ik nu heb is niet fijn. Ik zit helemaal niet goed en als ik eraf stap ben ik zo stijf als een plank. Ik hoop nu echt een fijne scootmobiel te krijgen dat hebben ze mij nu wel beloofd.

 

Vrijdag 4 januari 2019

Vannacht in 1 keer doorgeslapen  Heerlijk om zo wakker te worden en te beseffen dat ik de hele nacht geslapen heb. Voel mij op dit moment echt goed. Stephan is al weer aan het werk en ik ben net mijn bedje weer ingekrompen. Ik heb hem beloofd om niks in het huis te doen  Hij heeft liever dat ik mij de hele dag rustig hou. Ik ga het proberen maar moet eigenlijk ook langs de apotheek  Ik heb vorige week medicatie bestelt en dat ligt nu klaar.

Nou de apotheek laat ik maar even zitten. Stephan komt net thuis met slecht nieuws en ik heb een telefoontje van het uwv gehad waar ik het niet mee eens ben. Ik hoop snel een afspraak te kunnen maken met de raadsvrouw die mij helpt  Ik weet nu in ieder geval wel waar de fout zit. Ik ben nu ook niet van plan om mijn weekend te laten vergallen door slecht nieuws. Maandag zien we wel weer  Misschien dat maandag wel een goede dag is want dan komt er eindelijk iemand kijken wat er mis is met mijn scootmobiel. Ook komt maandag mijn hulp weer een hele lieve meid  We starten altijd met een bakkie koffie. Als ze klaar is eten we samen een boterham. Die meid is echt altijd supervrolijk. Stephan gaat vanmiddag bellen om te vragen of er maandag werk voor hem is. Hij is heel erg teleurgesteld maar ik heb hem gezegd dat hij zich eroverheen moet zetten  Misschien is er wel al ander werk voor hem. 

Nu hoor ik dus net weer van mijn lieve vriend stephan dat hij weer steeds boodschappen van mijn geld doet  Hij betaald mij steeds een beetje om hier te wonen maar hij maakt het ook steeds op. Ik weet nu echt niet of deze relatie wel enige kans van slagen heeft  Vandaag heb ik gezegd toen hij vertelde niet meer terug te hoeven komen op zijn werk, dat hij direct het uitzendbureau moest bellen. Meneer had daar even geen zin in en belde natuurlijk te laat. Volgende week betaald hij mij weer terug zegt hij maar ik geloof er niks meer van  Eindelijk heb ik zin om de handdoek in de ring te gooien. Ik ben dit leven echt zo zat aan het worden  Waar vecht ik nog voor  Voor mezelf hoef ik niet meer te vechten want dat verlies ik toch. Ik heb nergens meer zin in  Waarom zou ik mijn best doen. Ik heb gewoon de verkeerde persoon in mijn hart toegelaten en nu moet ik daar maar mee leren leven. Ik wil eigenlijk mijn uitkering aan laten passen want nu wonen we met zijn tweeën  Hij heeft geen uitkering en wil ook niet dat ik een aanvulling ga aanvragen. Ik weet echt niet hoe hij denkt te kunnen leven van €50 in de week  Hij heeft zijn biertje en shag nodig en daarnaast roken we een jointje  Ook wil hij iedere dag lekker vlees op zijn bord. Ik vind het prima als er geld genoeg is. Helaas is hier altijd geld tekort. Ik weet nu eindelijk wel waar de fout van mijn uitkering zit. Ik probeer vertrouwen te houden dat ik ga krijgen waar ik recht op heb. Zodra dat gebeurd wil ik verhuizen naar een plek waar ik in alle rust kan schrijven. Natuurlijk hoop ik wel wat boeken te verkopen  Ik heb keer op keer niet alleen voor mezelf geschreven. Het geld dat ik hoop te verdienen met keer op keer wil ik gebruiken om mijn volgende boek uit te brengen  Tot nu toe heb ik de kosten van keer op keer er denk ik uit. Als ik nu een paar boeken verkoop kan ik het volgende boek financieren. Net als keer op keer zal ik zelf het grootste risico lopen en het minst verdienen per verkocht exemplaar  Maar daar tegenover staat dat ik lekker kan blijven schrijven  

 

 

Zondag 6 januari 2019

Een hele rustige zondag  Ik heb een paar films gekeken en verder veel gerust. Gisteren op visite geweest bij een vriendin met mijn scootmobiel. Ik heb met haar ges over mijn relatie en dat ik het heel moeilijk vind om hem te vertrouwen. Hij doet soms zulke domme vraag  Mijn vriendin raadde mij aan om hem gewoon te blijven aanmoedigen. Zij ks het weten want ze heeft een zoon met een beperking. Maar ze zegt ook dat ze duidelijk ziet dat we van elkaar houden  Ik heb gewoon veel te veel slechte relaties gehad waardoor ik mezelf minder voel dan andere mensen  Ik stel mij altijd op de achtergrond op en mijn vriend doet hetzelfde. Ook hij is slachtoffer en heeft heel veel ellende meegemaakt  We zijn allebei flink beschadigd en misschien is dat het dat onze relatie blijft bestaan. Ik kan mij ook geen leven meer voorstellen zonder hem. Ik ben zo blij dat ik nog vriendinnen heb waar ik mee kan praten  Sinds ik ziek ben praat ik makkelijk met mensen die ik daarna nooit meer zie. Nu met mijn boek moet ik wel voor een groep mensen mijn verhaal vertellen. Ik doe dat graag omdat ik gewoon wil dat iedereen met soortgelijke problemen weet dat er een weg uit is. Dat ik een relatie heb met iemand met problemen zat er natuurlijk dik in. Wie met gezond verstand begint een relatie met een vrouw zo ziek als ik. Ik mag dan wel in het verleden een mooie meid geweest zijn, daar is niet veel van over.

Wel ben ik ook dit weekend op zoek gegaan naar artikelen over vrouwen die breken met hun moeder  Ik ben daar een stuk wijzer door geworden en kan mij er nu bij neerleggen  Het is goed zoals het nu is. Ik heb veel meer rust in mijn leven zonder mijn moeder  Ik moet gewoon weer opnieuw leren zorgen voor mezelf  Mijn vriendin vertelde dat iedereen bewondering had voor mij vroeger. Ik wil proberen te laten zien dat ondanks mijn medische toestand ik gewoon weer terug ben. En deze keer ben ik een stuk wijzer.