Maandag 3 december 

Vandaag weet ik nog niet wat ik ga doen. Ik heb net mijn medicatie ingenomen en ga nog even liggen.

Inmiddels is ben ik opgestaan en voel mij iets beter. Wel heb ik nog steeds veel pijn aan de rechterkant van mijn bovenbuik. Ga om half 2 even overleggen met mijn huisarts. Door de hivmedicatie is mijn lever aangetast  Ik slik nu ook zoveel medicatie voor mijn hart. Alles bij elkaar eet ik meer medicijnen dan normaal voedsel..

Na kort telefonisch overleg moet ik morgen toch langskomen bij de huisarts  Ik hoop dat het niets ernstigs is en dat het met de griep te maken heeft. Morgen weet ik meer dus ik ga mij nu niet druk zitten maken. Die pijn heb ik nu al meer dan een week dus zo ernstig zal het wel niet zijn. 

Ik doe vandaag dus nog maar een dagje rustig aan. Zal in de loop van de dag even een douche nemen  En dan morgenochtend even langs de huisarts. Dat is nu eenmaal een nadeel als je zoveel mankeerd als ik. Zodra ik ergens voor bel moet ik langskomen. Wel fijn dat ze zo betrokken zijn. Ik ben 10 jaar weggeweest bij deze huisartsenpraktijk maar kon gelukkig gewoon terugkomen. Het is echt nog een ouderwetse praktijk zoals toen de oorspronkelijke huisarts er nog was. Ik ben ook blij dat deze mensen nog weten hoe ik was voor alle ellende in mijn leven begon. Nooit was ik ziek op alle kinderziekten na. Ik hield van sporten en reizen op een primitieve manier  Ik genoot van mijn leven totdat ik ziek werd. Sinds ik hiv heb voel ik mij minder sterk. Ik heb een sterke periode met hiv gehad maart door de drugs was die periode niet van lange duur. Dat is de prijs die ik betaal voor mijn fouten  Ik had nooit gedacht dat ik een junk zou worden  Ik wilde altijd iedereen helpen er van af te komen. Nu is dat weer terug, de drang om andere te waarschuwen  Mijn droom is dat iedereen stopt met harddrugs dat er geen reden meer is om verslaafd te raken  Ik wil mensen ook laten zien dat het mogelijk is om te stoppen. Het is niet makkelijk  Maar wat is het waard om voor te vechten als het makkelijk is. De moeite die je moet doen om af te kicken is het begin van het clean leven. Pas wanneer je lange tijd clean bent ga je de voordelen van een normaal leven zien  Pas dan besef je wat er allemaal kapot is. De rest van mijn leven wil ik proberen om goed te maken wat ik fout gedaan heb. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb