Maandag 25 februari 2019

Wat als een normale dag begon is op een aparte manier verlopen. De hulptroepen kwamen onverw langs en hebben ons geholpen met wat belasting zaken. Toen ze net weg waren ontdekte ik een bericht op Facebook  Ik krijg altijd berichten van verschillende hiv gerelateerde Facebook pagina 's  Vandaag ontving ik het ber van het nieuwe hello gorgeous magazine  Ik keek en schrok me rot  Daar een grote foto van mij. Ik sta gewoon op de cover van het magazine  Dit is zo'n vreemd gevoel. Ik ben tevens uitgenodigd om bij de eerste uutgave aanwezig te zijn  Helaas is dit in Amsterdam en ik zou niet weten hoe ik daar moet komen. Ik kan niet ver lopen en ik ben bang dat ik het lichamelijk niet volhou. Met de trein doe ik er al anderhalf uur over om op centraal te komen  Dan moet ik nog een stuk Amsterdam in. Voor een presentatie van 2 uur  Ik denk niet dat ik dat red want ik moet nog terug ook. 

Dinsdag 26 februari 2019

Een vreemde dag vandaag  Het besef van de eer om op de cover van hello gorgeous te staan komt langzaam binnen  Ik wil eigenlijk toch proberen om bij de presentatie aanwezig te zijn. Om dat voor elkaar te krijgen heb ik vandaag een valys pas aangevraagd. Daarmee kun je op een lager tarief reizen met de taxi buiten de regio van je woonplaats  Ik hoop dat het lukt om zo'n pas snel te krijgen want 7 maart komt er al aan. Wel weer iets dat ik zelf heb geregeld dat voelt ook goed  Ik voel mij echt bevoorrecht dat ik als eregast ben uitgenodigd  Ik Barbara Wareman.

Maar nu ben ik weer doodmoe door alles wat er door mijn hoofd gaat. Regelen overleggen of ik het wel aankan en of ik op tijd de pas voor het vervoer heb  Ik ga er maar vanuit dat het goed gaat komen. Zou wel echt een hoogtepunt van mijn leven zijn  

Woensdag 27 februari 2019

Een hele vreemde dag  Ik werd vrij laat wakker en voelde me goed. Ik stapte uit bed en het ging goed. Toen ging Stephen zijn telefoon  het was het team dat ons zogenaamd zou helpen. We hebben nu een afspraak maar stephan belt dat af. Even later ging weer de telefoon. Wat nu weer steph nam op. Plots rechtop zittend een heel blij gezicht. Hij kan zaterdag een contract gaan tekenen hij is aangenomen  Zo fijn heeft hij straks zelf weer geld en hij wilde deze baan heel graag  Eindelijk begint de zon weer te schijnen voor ons. Het enige waar ik nog veel pijn heb is mijn rug. Ik ben dus toch maar niet weg geweest met mijn scootmobiel. Ik ben gewoon doodmoe van alles wat er de afgelopen dagen allemaal gebeurd is. Er veranderd plots heel veel in ons leven. Morgen bel ik de valys om te checken of de aanvraag is aangekomen  Ik wil zo graag naar Amsterdam naar de presentatie van hello gorgeous. Denk dat dit iets is wat ik eenmaal in mijn leven meemaak  Ik ben trots op mezelf dat ik ondanks alles nog steeds leef en gelukkig kan zijn. De rust waar ik zo naar heb verlangt is er nu eindelijk. Mijn leven is vooral vechten geweest en nu wordt het tijd om te genieten van wat ik nog kan en wil. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb