Maandag 22 april 2019

Vandaag 2de paasdag ga ik straks naar de Jessehof. Stephan moet werken vandaag dus ik ga alleen op pad. Gisteren een heerlijke rustige 1ste paasdag samen gevierd. Ik had gisteren wel zin om even naar buiten te gaan maar ik was weer eens te moe. Tegen de tijd dat we klaar waren met alle huiselijke werkzaamheden was het voor mij al te laat  Omdat ik vandaag ook weg ga besloten we om lekker thuis te blijven  Vandaag maak ik het wel weer goed met mezelf hoewel ik nu ook moe ben. Ik heb gezegd dat ik zou komen en ik hou mij altijd aan mijn woord. Dat is ook de reden dat ik altijd in de problemen kom. Als ik ergens voor ga dan krijg ik oogkleppen en heb totaal geen zicht op andere dingen om mij heen  Ik zal dus moeten leren om af en toe nee te zeggen. Maar de laatste tijd gaat het al een stukje beter. Ik leer eindelijk omgaan met mijn beperkingen en dat maakt mijn leven iets makkelijker  De beperkingen worden er niet minder door maar ik ga er nu zelf anders mee om. Ik heb nog een lange weg te gaan maar de vooruitzichten zijn redelijk 

Ben gezellig naar de Jessehof geweest en heb een hapje meegegeven. Daarna ben ik naar huis gegaan en heb wat dingen in huis gedaan. Ook heb ik Caya uitgelaten en toen dacht ik laat ik mijn schatje eens verrassen  Ik ben even bij stephan zijn werk langsgegaan  Helaas was ria niet thuis anders was ik daar ook nog langsgegaan. Al met al een fijne dag weer

 

Dit nestje kwam ik tegen onderweg❤️

Dinsdag 23 april 2019

Een heerlijk rustig dagje vandaag  Vandaag even langs de kapper geweest om een hello gorgeous te brengen  Daarna ben ik de stad in geweest en heb rookwaar gehaald  Kreeg nog een leuk complimentje ook. De man van de shop vond mijn ogen onwijs mooi. Ik krijg de laatste tijd steeds vaker complimenten van mensen over mijn uiterlijk. Zo bizar dat mensen mij ineens mooi noemen  Voor mijn gevoel zie ik er niet echt goed uit  Ik heb altijd slap haar en totaal geen zin om veel aan mijn uiterlijk te doen. Make up is ook iets dat ik totaal niet heb op oogpotlood en mascara na dan. Maar ik loop tegenwoordig zonder make up buiten soms zelfs zonder mijn gebit☺️. Ik zie het nut er niet meer van om jezelf helemaal op te doffen voor je de deur uitgaat. We zien er in grote lijnen hetzelfde uit als we ons bed uitkomen. Zorg dat je schoon bent en schone kleding hebt dat dan weer wel. Maar mensen oordelen veel te snel aan de hand van uiterlijk. Echte schoonheid zit van binnen heb ik altijd geleerd en daar ben ik het helemaal mee eens. Ik heb veel mooie populaire mensen om mij heen gehad. Maar de normale mensen zijn vaak veel mooier door de binnenkant. Ik mag dan in de ogen van veel mensen mooi zijn  ik herinner de mensen er wel gelijk aan dat ik graag zou ruilen als ik daarmee mijn gezondheid terug kon krijgen  Mooi zijn is maar tijdelijk. Gezondheid brengt geluk. 

Woensdag 24 april 2019

Vandaag weer lekker de stad ingeweest. Wist eigenlijk niet waar ik voor ging maar kwam thuis met 3 nieuwe bh's. Vanuit de stad ben ik naar de apotheek geweest om medicatie op te halen en heb daar een hello gorgeous achtergelaten  Toen ben ik weer naar huis gegaan en heb Caya uitgelaten  Caya is weer heel erg angstig dus er zal wel onweer in de lucht zitten  Ik heb lekker een soepje opgewarmd en toen ging de telefoon  Het was een oude vriend van mij. Hij belt mij af en toe gewoon voor een lul praatje. Maar deze keer wilde hij mij iets vertellen. Hij vroeg of ik het al gehoord had over mijn neef. Mijn neef was ook een vriend van hem. Ik vroeg wat moet ik gehoord hebben en toen kwam het. Mijn neef is gisteren overleden. Ik begon natuurlijk direct te huilen want ik had een speciale band met hem. Ik heb direct mijn moeder zijn tante gebeld maar die wist ook van niks. We hopen nog iets te zullen horen maar in onze familie kan alles.

Net nog even een programma van pauw gekeken  Ging over het grote aantal daklozen jongeren in Nederland  In dat programma zat ook caveman. De dakloze junk uit Rotterdam  Heel mooi om te zien en horen hoe hij uit de ellende is gekomen  Ik vond het heel goed om te horen dat ook hij zich inzet voor deze groep mensen  Hij vertelt alles net als ik zoals het ook daadwerkelijk is. Morgen kijk ik naar het programma van the caveman. Ik zal deze man waarschijnlijk tot het eind blijven volgen. Ben zo trots op hem dat hij nu clean is terwijl ik hem niet eens ken. Ik hoop dat de politiek nu ook wakker wordt en gaat doen waar ze voor zijn, de eigen bevolking helpen om een fijn leven te kunnen leiden.

Tussendoor denk ik veel na over het afscheid van mijn neef. Ik zou er graag bij zijn maar besef dat dat niet haalbaar is. Ik zou dan een flink stuk moeten lopen om op de plek te komen. Maar ik ben blij dat hij wordt verstrooid op de plek waar hij gelukkig was. Hij verdient het om rust te krijgen. Nu is er niemand meer van dat gezin en zijn ze weer samen.