Woensdag 1 mei 2019 

Een rustige dag voor mij. Ik voel mij niet lekker en heb veel op bed gelegen  Ik baal vreselijk van mezelf  waarom voel ik me toch altijd zo rot. Eten gaat de laatste tijd beter maar ik ben steeds ze misselijk. Daarnaast wil ik heel graag een laptop kopen en ik denk dat ik dat deze week nog ga doen. Verder ben ik met vlagen verdrietig om mijn neef. Voor hem is het beter zo en ik ben zijn vrienden dankbaar dat ze deze beslissing hebben genomen. 

Maandag 21 mei 2019

Een beladen dag voor mij vandaag. Vandaag is de dag dat mijn vader 25 jaar geleden mijn toenmalige vriend doodschoot. Die dag veranderde mijn leven totaal. Tien jaar later kreeg ik de volgende klap te verwerken. Mijn leventje was aardig op orde en plots werd ik ziek. Mijn voormalige vriend had mij dus toch nog iets nagelaten...... Hiv!!!

Na lange tijd revalidatie en opname in een verpleeghuis kwam ik na een jaar weer thuis. Ik moest alles opnieuw leren en maakte four na fout. 

Nu eindelijk heb ik mijn leven een beetje op orde krijg ik problemen met mijn moeder. Mijn moeder vindt Stephan geen goede man voor mij. Heel moeilijk allemaal maar ik heb mijn keus gemaakt. Ik probeer nu wel weer het contact te herstellen maar het komt nooit meer echt goed. Er zijn teveel dingen gezegd en ik weet nu zoveel meer over mijn achtergrond. Dingen die mijn moeder probeerd te verbergen door mij als slechte dochter te bestempelen. Ik heb mijn best gedaan om een goede dochter te zijn maar helaas geloofd ze niks wat ik haar vertel over m in mijn leven. Ze geeft overal een negatieve draai aan als iets over mij of Stephan gaat.