Keer op keer


Mijn leven heeft vele ups en downs gekend. Ik heb de mavo doorlopen  Vervolgens heb ik een meao opleiding voltooid waarna ik flink ging verdienen  Toch gaf geld mij geen voldoening  Ik wilde niet meer op kantoor werken en besloot een verpleegkundige opleiding te volgen. Ik spaarde en van mijn gespaarde geld reisde ik de wereld over. Tot ik een relatie kreeg en ik besloot om de bejaarden zorg in te gaan  Dat werk werd mijn lust en leven  Tot mijn toenmalige partner besloot een boxer aan te schaffen. De tijd met mijn boxers is de mooiste tijd van mijn leven geweest  

Helaas werd ik ziek en vanaf dat moment is alles fout gegaan..

Hier zal ik iedereen op de hoogte houden van mijn boek en hoe mijn leven verder verloopt  Ik heb namelijk een blog aan deze site toegevoegd  In mijn blog vertel ik wat er allemaal in mijn leven gebeurd sinds ik een boek geschreven heb. 

Met mijn boek hoop ik taboes en stereotypes te doorbreken. Niet iedere hiv patiënt is hetzelfde. Ook onder de minderbedeelden zitten goede mensen  Zelfs onder de junkies kunnen goede zitten  Ik ben van mening dat iedereen een kans op een menswaardig leven heeft. Zelf heb ik ook uit een diepe put moeten kruipen. Iedere keer een klein stukje vooruit. 

Ik wil mensen motiveren om nooit op te geven hoe erg de situatie ook is. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb