Dinsdag

Gepubliceerd op 17 september 2019 om 15:48

Na gisteren een hele rustige dag gehad te hebben was het vandaag moeilijk om op gang te komen. Toch moest ik met Caya naar buiten en daarna naar de apotheek. Na de apotheek heb ik nog een truitje gekocht in de stad en toen weer naar huis. Thuis aangekomen zag ik de afwas op het aanrecht dus die heb ik maar even gedaan.

Het was heel vreemd om met de scootmobiel te rijden en plots te merken dat ik eigenlijk heel weinig zie. Het is sinds de manege net of er een waas over mijn oog zit. Ik zie de mensen wel maar ik kan de gezichten niet zien. Bij de apotheek en in de winkel zie ik ze wel. Echt weer iets nieuws dus voor mij. Gelukkig niet zo heftig als de vorige keer met mijn andere oog.

Straks ga ik nog even naar buiten met Caya. Daarna even douchen en dan eten maken. Ik maak altijd eerst het eten voor Caya en dan begin ik voor de mensen.

Verder kan ik alleen nog melden dat ik gevraagd ben om als kandidaat mee te doen aan een televisie programma. Ik heb ja gezegd maar heb eerlijk gezegd geen idee wat het precies inhoud. Weer echt iets voor mij dus. Ik weet echt niet waarom ik steeds zo snel ja zeg. Maar aan de andere kant pak ik alle kansen om dingen mee te maken. Waarschijnlijk ben ik daarom lichamelijk zoals ik ben. Of ik het ook daadwerkelijk ga doen daar moet ik nog goed over nadenken. Een boek schrijven is 1 ding met je gezicht op de televisie is iets heel anders denk ik. 

Er zijn echt wel dagen dat ik mij gezond voel, alleen die zijn er zo weinig dat ik dan meestal te ver ga. Dan wil ik gewoon even gewoon zijn en meedoen met gezonde mensen. De volgende dag merk ik de gevolgen maar ik heb het ervoor over. Ik wil leven als ieder ander en accepteer de pijn die dat mij kost. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.